Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Ο Δημήτρης Μητσοτάκης και οι Ευδαίμονες στην Αυλαία

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012. Ο τραγουδοποιός Δημήτρης Μητσοτάκης και οι Ευδαίμονες παρουσιάζουν ζωντανά, τη νέα δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Ο Μπερντές» στη μουσική σκηνή «Αυλαία.

Το ιδρυτικό μέλος, στιχουργός, συνθέτης και ντράμερ των Ενδελέχεια, με την νέα του πλέον, επί σκηνής, ιδιότητα ως ερμηνευτής, σε ένα μουσικό πρόγραμμα βασισμένο στην ολοκαίνουργια δισκογραφική του δουλειά, που κυκλοφόρησε από τη Universal το Μάιο. Δεν θα λείψουν τα τραγούδια από την προηγούμενη δουλειά του με τίτλο «Ευδαίμονες» με την οποία και μας είχε συστήσει τη νέα του μουσική παρέα, με τραγούδια όπως το παιχνιδιάρικο «Αν… ήτανε οι μπάμιες κρουασάν», αλλά και τα εμβληματικά «Φοβάμαι» και «Αθήνα». Παράλληλα θα ακουστούν και παλιότερες συνθέσεις του, από την εποχή των Ενδελέχεια, προσαρμοσμένες στον νέο ήχο του δημιουργού. Το πρόγραμμα συμπληρώνουν επιλεγμένες διασκευές από το σύνολο του ελληνικού τραγουδιού, χωρίς όρια και ταμπέλες. Ένα τρίωρο πρόγραμμα ποικίλων διαθέσεων και εικόνων.
Μαζί του οι Ευδαίμονες, ένα μουσικό σχήμα υψηλής μουσικής αισθητικής και άποψης που αποτελούν οι: Αρετή Κοκκίνου (μαντολίνο, κιθάρες), Εύα Λαύκα (τραγούδι), Θανάσης Σολούκος (ακορντεόν, πιάνο), Σταύρος Αναστασιάδης (κοντραμπάσο), Άκης Καλαντζής (τύμπανα).

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012, ώρα 22: 30, είσοδος 12 ε (με μπίρα ή κρασί)

Μουσική σκηνή Αυλαία
Αγ. Όρους 15 (και Κωνσταντινουπόλεως 115) Βοτανικός
Στάση Μετρό Κεραμεικός
Τηλ. 2103474074
E-mail. info@avlea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένουμε τα σχόλια σας εδώ...